Yeni Medya Bölümü öğrencilerimiz, "Yeni Medya ve Fenomenleri" kimdir diye merak etti ve bu dosya haberini hazırladı.

Dosyanın ilk haberini, "Yeni Medya ve Fenomenleri" başlığıyla hazırlayan Ceren Çağla Çorman ve Şevval Ülgün, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü mezunu YouTuber Damla Altun ile konuştu.

Dosyanın ikinci haberini,  "YouTube için İçerik Üretim Rehberi" başlığıyla hazırlayan Müge Avcı ve Buse Alkan, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölüm Başkanı Doç. Dr. Çiğdem Bozdağ, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü mezunu YouTuber Damla Altun, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü mezunu Merve Ocakküçük Ingerle ve Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Burak Şahin ile konuştu.

Dosyanın son haberini, "YouTuberlar Nasıl Para Kazanıyor?" başlığıyla hazırlayan Burak Kızılöz, Ege Biliz ve Orçun Yağız, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü mezunu YouTuber Damla Altun, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü mezunu Merve Ocakküçük Ingerle ve Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Burak Şahin ile konuştu.