Yeni Medya Konferansı 2023

24 Ekim 2023
D Blok Sinema A

Yeni Medya Bölümümüzün 2012 yılından beri düzenlediği Yeni Medya Konferansı’nın 11. yılında, 24 Ekim Salı günü D Blok, Sinema A salonunda buluşuyoruz.

Bu zamana kadar eğitim, girişimcilik, büyük veri, kripto para, fenomenler, post-truth gibi yeni medyanın temel kavramları akademik bilgi ve sektörel deneyimler ışığında ele alındığı konferansımızın bu yılki konusu Yeni Medya ve Yapay Zeka.

Yapay zekâ teknolojilerinin etki alanını hızla artırdığı günümüzde, medya ve iletişim sektörleri de daha önce görülmemiş ölçekte bir değişim ve dönüşüm ile karşı karşıya. Konferansımızın da yapay zekanın dijital yayıncılık ve dijital pazarlama alanlarına olan etkilerini ortaya çıkardığı imkanlar ve tehditler ile ele almayı hedefliyoruz.

Kayıt için: bit.ly/YeniMedya23

13:30-14:00 Kayıt ve Tanışma

14:00-14:30 Açılış Konuşmaları

• Prof. Dr. Metin Kozak (Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı)