A Awards Junior’da birinci ve ikincilik ödülleri öğrencilerimizin!

20 Mayıs 2024

Reklamcılık Bölümü Reklam Atölyesi’nden öğrencilerimiz Açıkhava Reklamcıları Vakfı (ARVAK)tarafından düzenlenen ve bütün iletişim fakültelerine açık olan A Awards Junior yarışmasında birincilik ve ikincilik ödüllerinin sahibi oldular.

A Awards Junior birincisi olan Giderayak adlı grubu oluşturan Başaran Türkmen, Birol Şahin, Tolga Demirci, Emine Nura Şahin ve Nazlıhan Abdikoğlu ile,

A Awards Junior ikincisi olan Likha adlı grubu oluşturan Filiz Kondakçı, Sultan Kenar ve Artun Er’i başarılarından dolayı kutluyor; onları yetiştiren reklamcılık bölümü hocalarını tebrik ediyoruz.

Yarışma hakkında:

Açıkhava Reklamları Vakfı’nın üniversitelerin iletişim fakültelerinde eğitim gören genç yetenekleri son derece etkili bir mecra olan açıkhava mecrasını etkili ve yaratıcı biçimde kullanmaları amacıyla düzenlendikleri A Awards Junior, yarışmasında bu sene yarışmaya katılanlar Lenova markasından gelen brief için yarıştılar.