MSCA – Individual Fellowship Destekleri Açıklandı

14 Şubat 2019

H2020 Marie Sklodowska Curie Bireysel Araştırma Bursları (Individual Fellowships – IF) Eylül 2018 dönemi başvuru sonuçları açıklanmış olup, üniversitemiz İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çiğdem Bozdağ‘ın Neue Oberschule Gröpelingen (Bremen Germany) işbirliğiyle yürüteceği “Intercultural Digital Media Education for Social Inclusion of Disadvantaged Youth with Migration Background” başlıklı 24 ay süreli projesi desteklenmeye hak kazanmıştır. Hocamızı tebrik ediyoruz.

Bu projeye ek olarak aşağıda isimleri verilen hocalarımız da söz konusu proje önerileri ile eşik üstü puan almışlardır;

Doç. Dr. Özgür Orhangazi (İİSBF) – “Investment and Capital Accumulation in the 2000s: Facts, puzzles, explanations and policies”

Doç. Dr. Suncem Koçer (İletişim) – “Can “truth” be crowdfunded? Financing journalism via alternative methods in Turkey, the UK, and Armenia”

Doç. Dr. Melis Behlil (İletişim) – “Developing a New Framework for Screen Industry Studies through a Comparative Analysis of German and Turkish Cases”

Dr. Öğr. Üyesi Deniz Eroğlu (MDBF) – “Network Reconstruction from Data”