PRİDA Akademi Yarışması’ndan PR Öğrencilerine 2 Ödül!

30 Ocak 2020

İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği’nin (İDA) 15 Ocak 2020’de düzenlediği PRİDA Akademi Ödülleri’nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerimiz 4 ödülden 2’sini aldı.

Öğrencilerimiz projelerini, Reklam Verenler Derneği’nin ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kurumsal İletişim Kampanyası’ briefi doğrultusunda hazırladı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinden Birkan Kaya, Eda Özgür, Defne Kaboğlu ve Çağla Şen ‘Kalıpları Kırıyoruz, Değişime Başlıyoruz’, Bahadır Öz, Afra Diren Gülcegün, Melis Simge Benli ve Yağmur Çoban ‘Dönüşümü Sen Başlat’ kampanyalarıyla ödül aldı.

Öğrencilerimizi, PR Atölyesi’ni ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü hocalarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.